Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Netwerkproblemen oplossen in Windows 10

Een verbindingsprobleem kan veel verschillende oorzaken hebben, daarom geef ik je hier meerdere mogelijkheden om het verbindingsprobleem mee op te lossen. Je moet eerst controleren of je Wi-Fi is ingeschakeld. Selecteer daarvoor de Startknop en ga naar Instellingen. Vervolgens klik je op Netwerk en internet en selecteer je Wi­-Fi om het te controleren.

Controleer ook of je vliegtuigstand is uitgeschakeld. Om dit te controleren, selecteer je de Startknop en ga je naar instellingen. Als je bij instellingen bent, klik je op Netwerk en internet en ga je naar Vliegtuigstand. Zorg ervoor dat de vliegtuigstand is Uitgeschakeld.

Wanneer je na bovenstaande stappen nog steeds verbindingsproblemen hebt, kan je een probleemoplosser voor netwerken uitvoeren. Dit doe je door in de Windows toets op je toetsenbord in te drukken en dan Probleemoplosser voor netwerken in te typen en vervolgens Netwerkproblemen identificeren en oplossen aan te klikken. Nu hoef je alleen nog maar de stappen te volgen van de probleemoplosser en daarna controleren of het probleem is opgelost.

Is het probleem nog steeds niets opgelost? Neem dan contact op met je technische afdeling.