Emoji’s gebruiken in Windows 10

Je kunt gebruik maken van Emoji’s door met je Muis op je Taakbalk te klikken met de Rechtermuisknop. Dan klik je op Knop schermtoetsenbord weergeven. Er verschijnt dan rechtsonder op je taakbalk een knop voor een schermtoetsenbord. Klik op deze knop van het Schermtoetsenbord en er verschijnt een digitaal toetsenbord op je scherm. Klik vervolgens op de Smiley en alle Emoji’s komen tevoorschijn, klik op een Emoji om deze te gebruiken.

In onderstaande video laten we je zien hoe je Emoji’s kan gebruiken: