Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Office 365 apps toevoegen op je telefoon/tablet

Je kan Office 365 apps als Teams, SharePoint, OneDrive, Planner, Yammer, Word, Excel, PowerPoint etc. ook gebruiken op je mobiele telefoon of tablet. Zoek en download de beoogde app uit de App Store Apple of Google Play Store Android. Open nu de App, voer je e-mailadres in en tik vervolgens op Account toevoegen. Typ je wachtwoord in en tik vervolgens op Aanmelden. De gekozen app is nu klaar voor gebruik.