Office 365 bestanden openen vanuit Office lokaal

Je kunt ook via Office programma’s Word, Excel, PowerPoint die geïnstalleerd zijn op je computer rechtstreeks opslaan in Office 365 door in het geopende document naar Bestand te gaan, klik dan op Openen of Opslaan je ziet dan aan de linkerkant OneDrive – jouw organisatienaam staan. Wanneer je hierop klikt dan kan je de beoogde locatie selecteren en je bestand direct in Office 365 OneDrive of SharePoint opslaan of hieruit openen. Mocht OneDrive – jouw organisatienaam niet in jouw rijtje staan klik dan op Locatie toevoegen en dan op OneDrive voor Bedrijven. Er opent dan een Microsoft-aanmeldscherm waar je kunt inloggen met jouw Office 365 inloggegevens voor het OneDrive account. Gelukt? Dan kan je op bovenstaande manier je documenten direct in OneDrive opslaan vanuit Office.

In onderstaande video laten we meer zien over dit onderwerp: