SharePoint bestanden of documenten delen

Je kan SharePoint documenten en mappen delen met anderen zodat iedereen aan hetzelfde bestand werkt en geen verschillende versies ontstaan, erg handig! Delen kan door naar de bestandslocatie van het gewenste document in SharePoint te gaan. Selecteer dan het gewenste bestand en klik vervolgens op Delen wat in het lint boven de bestanden verschijnt. Nu kan je personen of mailadressen van personen invullen onder Voer een naam of e-mailadres in. Door op Personen in … met de koppeling kunnen bewerken te klikken kan je instellingen en machtigingen wijzigen. Geef hier bijvoorbeeld wie het gedeelde bestand kan bewerken of juist niet. Klik daarna op Verzenden en je hebt het bestand gedeeld, de geselecteerde personen krijgen hier een bericht van.

Kijk voor meer info onze instructievideo waarin we uitleggen hoe delen op SharePoint werkt: