Snelkoppelingen op de Windows 10 taakbalk

Een snelkoppeling van een website vastmaken aan de taakbalk doe je door Microsoft Edge internetbrowser te openen en vervolgens naar de website te gaan die je vast wil maken aan de taakbalk. Met de puntjes ∙∙∙ rechtsboven in beeld open je de instellingen van Edge. Klik vervolgens op Deze pagina vastmaken aan taakbalk kan klikken. De website is dan vastgemaakt aan je taakbalk.

Bekijk hieronder onze instructievideo over de Windows 10 taakbalk: